У цей світлий і святий для всіх нас день звертаємося до вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Від усієї душі вітаємо вас, ваших рідних із Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага.

Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Шановні ветерани! Сердечно бажаємо вам міцного здоров’я. Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Зараз не можемо згадати всіх визволителів поіменно, але рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.

Шановні косівчани!

Запрошуємо вас 9 травня взяти участь у святкуванні 65-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

План заходів:

  • 11.30 год. — збір працівників установ, організацій та підприємств на майдані Незалежності для формування колони.
  • 12.00 год. — мітинг біля Меморіалу Слави, панахида за загиблими у війні та покладання вінків і квітів до могил загиблих воїнів.
  • 13.00 год. — у районному Будинку культури відбудуться урочисті збори та святковий концерт, після чого у Косівському інституті ПДМ ЛНАМ відбудеться святковий обід для ветеранів.
Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *