Наприкінці грудня Шешорська загальноосвітня школа-садок І ступеня зібрала нинішніх і колишніх вихованців, батьків працівників на свій ювілей. Почесними гостями свята були настоятель церкви св. Параскеви села Шешорів, митрофорний протоієрей о. Ю.Павличко, заступник голови райдержадміністрації М.Г.Васкул, депутат районної ради, начальник служби у справах дітей Р.І.Філіпович, заступник начальника відділу освіти РДА Н.С.Волощук, голова ради голів профкомів працівників освіти С.О.Бович, сільський голова В.В.Якібчук, директор місцевої школи М.В.Титаренко.

Шешорівська школа-садок
Отець Юрій Павличко поблагословив учасників та гостей свята.
Наша школа-садок збудована з ініціативи та за сприяння відділу освіти, очолюваного тодішнім керівником Я.В.Матійчаком, за кошти радгоспу «Брустурівський» (директор М.П.Петрів) з допомогою батьків та громадськості. Першим і незмінним її директором є Г.І.Шкром’юк, яка віддає весь свій час, досвід і старання для того, щоб наш заклад процвітав. Ганна Іванівна зуміла вдало підібрати і згуртувати працьовитий колектив, здатний виховувати маленьких українців гідними будівниками незалежної держави. У найважчі для освіти і держави часи наш директор за підтримкивідділу освіти та місцевої влади доклала всіх зусиль, щоб зберегти цей храм науки для сільських дітей. Велика заслуга в цьому світлої пам’яті І.А.Пелипейка. У 2001 році через брак коштів довелось призупинити навчально-виховний процес у змішаній групі дитячого садка. Та спільними зусиллями дирекції школи, відділу освіти, місцевої влади та батьків у 2004 році його було відновлено.

Високого рівня професійної майстерності досягли вихователі А.Д.Палійчук та О.І.Загребельна. Творча, віддана своїй справі музичний керівник О.І.Павлюк, добра, чуйна і наполеглива в роботі помічник вихователя Л.М.Василащук вміло організовують навчально-виховний процес, проводять спільну роботу з вчителями початкових класів. Кухар Г.І.Греметчук вчасно готує смачні обіди.

Проведення різноманітних виховних заходів, зустрічей, свят, участь у всеукраїнському конкурсі з рідної мови ім. Петра Яцика, в районних олімпіадах з мови та математики, конкурсах учнівської та вчительської художньої самодіяльності, розколяди і не тільки — цим живе наш колектив. Минулого року учениця 3 класу Ірина Палійчук зайняла 3 місце на районній олімпіаді з рідної мови, а учень 4 класу Павло Соколюк – 3 місце на районній олімпіаді з математики, за що вони отримали грошову винагороду від сільського голови В.В.Якібчука.

Необхідну методичну допомогу вчителям та вихователям постійно надають головний спеціаліст відділу освіти В.В.Лаврук, методисти Л.М.Михайлюк та Л.Я.Сенчук.

Велике спасибі хочемо сказати батькам, з якими в нас налагоджена тісна співпраця, взаєморозуміння і підтримка. Наприкінці кожного навчального року вони проводять ремонтні роботи. Однак цього недостатньо – заклад потребує невідкладного капітального ремонту, виготовлення документації на його газифікацію, коштів для придбання нового інвентаря, облаштування території та ін. Над вирішенням цих проблем працює дирекція школи-садка спільно з місцевою владою та відділом освіти. Сільський голова В.В.Якібчук пообіцяв посприяти у їх вирішенні вже до кінця 2010 року.

Дирекція, всі працівники школи-садка щиро вдячні депутату обласної ради І.В.Підлетейчуку, голові райдержадміністрації Я.І.Шинкаруку, начальнику відділу освіти В.Я.Козьменчуку, сільському голові В.В.Якібчуку, священику о. Ю.Павличку, директору Шешорської ЗОШ І-ІІ ст. М.В.Титаренку за придбані подарунки з нагоди ювілею нашого освітнього закладу. Дякуємо також жителю м. Києва, уродженцю с. Шешорів І.Ю.Іванишину, підприємцю Г.Ю.Греметчук, подружжю Петращуків та Біловусяків за придбані новорічні подарунки та подарунки на свято Миколая для наших вихованців.

С. Соколюк,
голова профспілкового комітету Шешорської ЗОШ-садка І ст.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *