Передплатна кампанія на періодичні видання, що виходитимуть у 2010 році, уже мала би сягнути свого піку, бо розпочалася ще у серпні, тобто, значно раніше ніж у попередні роки.

— Але за два останні тижні у цій загальнодержавній справі не досягнуто високих результатів, — зазначив директор Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Михайло Саковський під час проведення обласної селекторної наради, яка відбулася минулого тижня.

Проаналізував ситуацію і начальник управління преси й інформації облдержадміністрації Іван Дячишин. А йшлося про передплату центральних, обласних і місцевих періодичних видань за бюджетні кошти. Косівщина впродовж останніх років завжди була в числі кращих серед районів області, однак цієї осені у передплатну кампанію включилися лише 18 сільських рад, зволікають заклади освіти та бібліотечні установи. Станом на 20.11.2009 р. на «Гуцульський край» уже підписалися 2900 абонентів. Це радує, але розраховуємо на значно ширшу аудиторію. Хочеться, щоб наш народний часопис читали у кожній освітянській сім’ї, сільській і міській родинах, бібліотечній і клубній установах.

В обласній селекторній нараді взяв участь і заступник голови райдержадміністрації Микола Васкул.

Ігор Сусак.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *