Вже стало традицією для футбольного клубу «Карпати» (Кути) проводити новорічні турніри з міні-футболу серед дитячих і дорослих команд на призи стадіону «Авангард», якими розпочинаємо програму календарного плану футбольного клубу.

Кожного року проводимо аж шість змагань: відкритий чемпіонат селища Кут з міні-футболу на призи пам’яті Геннадія Донецького, традиційний розіграш кубка «Карпати», дитячий турнір, присвячений незалежності України, турніри пам’яті Назарія Яремчука і пам’яті відійшовших у вічність колишніх гравців команди «Карпати», які відійшли у вічність. Такого календаря змагань на рік, мабуть, не має навіть районна федерація футболу чи інші районні спортивні структури.

Цьогорічний турнір серед дитячих команд, як у віковій групі 1995-96 р.н., так і в групі 1993-94 р.н., показав, що поза всякою конкуренцією були юні «Карпати».

Серед дорослих (участь взяли сім футбольних команд) перемога дісталася команді «Продмаркет» (Кути), яка укомплектована виключно приїжджими гравцями. Спонсорує її приватний підприємець Микола Ільницький. Щоправда, ця команда тільки за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів обійшла «Карпати» (Кути) і вийшла у фінал, де перемогла команду «Карпати» з Берегомета Вижницького району з рахунком 3:0. А «Карпати» (Кути) змушені були змагатися тільки за третє місце, й успішно це зробили, перемігши свого суперника — команду «Черепиця» (Старі Кути) з рахунком 9:0, в якій теж виступало чимало колишніх гравців кутських «Карпат». Переможці нагороджені перехідними призами, а призери – грамотами.

М. Кушнірук,
голова правління ФК «Карпати» (Кути).

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *