З нагоди Різдвяних свят Яблунівський центр дитячої творчості провів свято «Коляда – 2009», на яке запросили багато гостей: від першокласників — до людей похилого віку. У святкуванні взяли участь 12 гуртків, які представляли колядки навколишніх сіл. Розпочали виступи гуртківці Яблунівського ЦДТ словами:

«Христос народився!» — вітаються люди,
«Христос народився!» — звучить в небесах

Ці слова підхопили колядники гуртка вокального співу (керівник Г.В. Гнатишак) і повторили їх на польській, англійській, білоруській та італійській мовах.

Цікавими були вертепи гуртків «Культура мови і спілкування» (керівник М.М. Дашутіна) та «Народного танцю» (керівник Н.Ю. Дрогомирецька). Дуже зацікавило глядачів тріо з Космача (гурток «Космацькі візерунки» керівник Г.В. Тисячна). Сподобався глядачам і виступ жіночого ансамблю «Надвечір’я». Красивим, теплим віншуванням звучали їхні слова до глядачів. В теплій дружній обстановці, спільною колядою закінчилось це свято.

Кожний колектив був нагороджений цінними призами, чим завдячуємо Миколі та Наталії Дрогомирецьким, Миколі Гаєвому, Миколі Кушнірчуку.

Романа Миронюк,
культорганізатор Яблунівського ЦДТ.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *