Я, як косівчанин (від роду)   не можу не відгукнутися  на відповідь «косівчанина»,  який не захотів назвати свого прізвища, яка була опублікована в газеті «Гуцульський край» 14 листопада 2008 року  під назвою  «Чи реанімують коаліцію?».  Тож є боягуз або «мєнт», якого вигнали з органів внутрішніх справ. Ми живемо у державі, де існує свобода слова. Анонімні листи залишилися в минулому.

Чого боїться  безіменний «косівчанин»?  А може тому, що  лити бруд на людину легше, якщо ти залишаєшся невідомим. Цитую його слова:  «Йому завжди  щось заважає, а поганому танцівнику заважають…».  Чому ж він  не закінчив фразу?

Юрій Луценко –  це дійсно чесна людина, брав активну участь в акції «Україна без Кучми». Активний учасник Помаранчевої революції, її польовий командир. Хіба не від Юрія Луценка  народ дізнався про  перевертнів у пагонах, скільки злочинів було виявлено  під його керівництвом?  Цей боягуз згадує Медведька, а що він зробив по цих резонансних справах? Нічого.

Юрій Луценко від своїх підлеглих вимагає поваги до людей. І в лексиконі у працівників правоохоронних органів з’явилися слова «будь ласка», «прошу», «перепрошую» та інші. Ю.Луценко  завжди говорить правду в очі. Я розумію, що можуть бути якісь промахи, бо тільки Господь Бог не помиляється.  Ми нація, гордих, грамотних і справедливих людей.

Прошу вас, любіть Україну, як сонце любіть, і один  до одного ставтеся  з повагою, тоді в нашому домі буде все гаразд.

Михайло-Дмитро БОВИЧ,
заслужений тренер України, майстер спорту з плавання, майстер спорту з морського багатоборства, багаторазовий чемпіон України,
м. Київ.

Facebook коментарі
 

One Reply to “Завжди говоріть правду”

  1. Сергій

    “Ми живемо у державі, де існує свобода слова. Анонімні листи залишилися в минулому.”

    Михайло-Дмитро, ви певно живете в іншій державі.

    або вам дуже допомогає статус:
    “майстер спорту з плавання, майстер спорту з морського багатоборства, багаторазовий чемпіон України”

    “Юрій Луценко – це дійсно чесна людина, брав активну участь в акції «Україна без Кучми». Активний учасник Помаранчевої революції, її польовий командир. ”

    А відки така певність? І навіть якщо так, то один в полі не воїн.

    PS: я не косівчанин і не маю жодного відношення до того хто писав відгуки. Звернув увагу просто на “наївність” та “сліпу віру”.

    Також от за подіями у Києві – Як може людина, яка використовує інших людей як гарматне м”ясо задля своїх
    амбіцій, розуміючи, що маючи силове прикриття людей з недоторканістю + фінансових магнатів йому нічого не буде і у разі успіху в”їде до раю на кістках свого ж народу.
    Як можна вірити людині яка нічого не зробила для держави, яка не має цілей для розвитку держави,яка не несе відповідальність за свою демагогію=недосягнення результатів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *