Під такою назвою пройшов тиждень української мови та літератури в Хімчинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Розпочався захід урочистою лінійкою, яку підготували учні 8-го класу під керівництвом заступника директора школи В.М.Розвадовської.
Тиждень української мови та літератури в Хімчинській ЗОШ
Восьмикласники цікаво розповідали про красу української мови, висловлювали любов до рідного слова, продемонстрували високий рівень художнього читання.

Нікого не залишила байдужим презентація «Шевченко — художник», яку продемонстрували члени гуртка «Веселкові барви» (керівник С.В.Підлетейчук). Літературно-музичну композицію «Світлиця Шевченкового Заповіту» виконали учні 9-го класу. Також діти змагалися в інтелектуальному мовному шоу «Найрозумніший». Найкращі знання показав Назарій Скоропанюк. Він був удостоєний титулу «Найрозумніший». Всі інші учасники отримали заохочувальні призи.

На завершення тижня української мови та літератури було проведено свято творчої учнівської молоді. З вітальними словами до його учасників звернулись заступник директора школи В.М.Розвадовська і вчитель української мови та літератури О.В.Матійчук. Приємні хвилини подарували присутнім члени літературної студії «Оберіг», драматичного гуртка «Дивосвіт», учні 5-А, 6-Б і 10 класів.

На цьому святі всім переможцям і призерам ІІ туру Всеукраїнських олімпіад з української мови і літератури та конкурсу знавців рідної мови ім. П.Яцика були вручені грамоти і подяки.

Н. Лисак,
вчитель української мови та літератури.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *