14 березня в м. Косові відбувся фінальний тур чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд. Зіграли між собою за круговою системою чотири кращих команди району (за підсумками І етапу змагань).


Результати матчів:

Кобаки – Стопчатів 3:1
Рожнів – Старі Кути 3:1
Кобаки – Старі Кути 3:1
Рожнів – Стопчатів 3:0
Стопчатів – Старі Кути 3:0
Рожнів – Кобаки 3:0

Назва команди

В

П

СП

О

1. Рожнів

3

0

9-1

9

2. Кобаки

2

1

6-5

6

3. Стопчатів

1

2

4-6

3

4. Старі Кути

0

3

2-9

0

Як видно з результатів, команда з « Рожнів» впевнено перемогла у всіх трьох поєдинках і заслужено посіла перше місце в чемпіонаті (вчетверте поспіль). Хоча зауважу, що з кожним роком перемоги даються все важче. Це свідчить про те, що рівень гри команд в чемпіонаті зростає. Друге місце зайняла команда «Кобаки», яка у фіналі отримала 2 нелегкі перемоги. Команда з «Стопчатів», отримавши одну перемогу та зазнавши двох поразок, стала бронзовим призером чемпіонату. В команді «Старі Кути» в першій фінальній грі отримав травму лідер команди Тарас Строїч, тому в результаті — тільки четверта позиція.

Після завершення ігор та підбиття підсумків всі призери чемпіонату були нагороджені медалями та грамотами, а рожнівчани, як чемпіони, отримали кубок.

Особисто вдячний за сприяння у проведенні чемпіонату завідувачу сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації М.Д.Мельничуку, всім суддям, які обслуговували матчі, гравцям — за чудову гру, та всім, хто вболівав за свої команди.

Але мене, як голову федерації волейболу, найбільше хвилює те, що у волейбол грає дуже мало молодих гравців, адже у районі немає жодної секції з волейболу!

Тільки об’єднавши свої зусилля разом, ми можемо поліпшити спортивну ситуацію та досягти кращих результатів, особливо — у сільському спорті. Адже спорт урізноманітнює життя селян, зміцнює здоров’я людей, зрештою, — відвертає молодь від соціально небезпечних звичок. Якщо не стояти на місці, то результат рано чи пізно буде.

Всіх, хто зацікавлений у відродженні волейболу на Косівщині, хто може працювати з дітьми, готовий вкладати кошти у розвиток спорту прошу звертатися в сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (тел. 2-45-12) або до голови районної федерації волейболу (тел. 2-22-75).

Роман Матейчук,
голова районної федерації волейболу, депутат районної ради.

Facebook коментарі
 

One Reply to “Рожнівчани — чемпіони району з волейболу”

  1. вова радиш

    Юрикові Голюку привіт від брата Вови з Буковини. молодці, називається встряхнули стариною. народ, Хто памятає вовукубу з рожновазпідгори. особлво 11-б рожнівської Зош 2000-2001року звоніть 0968167824 ,або пишітьна “мило”gl-rashyt@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *