Районна рада інформує про завершення розгляду у судах усіх спірних питань щодо суспільно-політичної ситуації в Косівській районній раді. Дякуючи законній позиції та об’єктивному розгляду судами різних інстанцій питань щодо незаконних дій у районній раді, скликання незаконних сесій районної ради, ситуацію повернуто у правове русло.

Три постанови Косівського районного суду, що стосувалися Косівської районної ради, винесені суддею Цалином Б.М., скасовані судами вищих інстанцій як незаконні.

У зв’язку з цим, з 3 березня 2010 року приступили до виконання своїх законних повноважень голова Косівської районної ради Присяжний Руслан Мирославович та заступник голови Косівської районної ради Гродюк Іван Іванович.

Засідання президії

4 березня відбулося розширене засідання президії Косівської районної ради, на якому обговорювались питання спільної роботи депутатського корпусу над вирішенням першочергових питань соціально-економічного та культурного розвитку району. Зокрема йшлося і про роботу над підготовкою проекту районного бюджету на 2010 рік та підготовку до проведення на території Косівщини ХІХ Міжнародного гуцульського фестивалю.

Роксолана Барчук,
керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *