Лижники з Косівщини Андрій Вольський та Надія Ковальчук успішно виступили в лижних перегонах на спартакіаді України, яка проходила у Харкові 25-29 лютого. Андрій зайняв перше місце і виборов путівку на Чемпіонат світу, що проходитиме в Італії. Надія посіла третє місце і теж отримала шанс позмагатися на італійській лижні, але не змогла ним скористатися, бо не мала паспорта.

Лижниця Таня Кіщук піднялася на другу сходинку спортивного п’єдесталу на Чемпіонаті України серед ДЮСШ, який теж нещодавно проходив у Харкові. Завоювати золото їй завадило відставання від лідера перегонів на дві сотих секунди.

22-25 лютого у селі Саджава Богородчанського району проходив чемпіонат області з лижних перегонів. Збірна команда нашого району посіла друге місце.

23-24 у місті Надвірній відбулися 5-ті молодіжні ігри області з дзюдо. Команда Косівщини здобула 4-ий результат.

25-27 у місті Славську Львівської області проходили змагання за Кубок України з гірських лиж. До складу збірної команди області входили 8 спортсменів з нашого району. Найкраще виступив Іван Гарасим’юк. Він здобув срібну і бронзову медалі. Інші гірськолижники Косівщини теж продемонстрували добрі результати — увійшли в десятку кращих.

27-28 у місті Коломиї тривали 5-ті молодіжні ігри області з важкої атлетики, на яких збірна команда нашого району здобула 4 місце.

28 лютого — 1 березня у селі Шешорах відбувся чемпіонат області з фрістайлу (могул). У ньому брали участь три команди з нашого району, які зайняли весь почесний п’єдестал 1-3 місця.

Вл. інф.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *