10 січня 2010 року в селі Старих Кутах відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті директора Старокутської школи Ярослава Степановича Близнюка, який помер в 2008 році. Цей турнір організували підприємці села М.Д.Кузменюк, О.І.Остап’юк та інші, які в минулому були його учнями, друзями та співпрацівниками.

На захід були запрошені найсильніші команди району: з Рожнова, Кобак, Стопчатова. Також взяла участь в даному турнірі і команда його організаторів — господарів с. Старих Кут. Для проведення турніру був придбаний кубок, бо ці змагання стануть традиційними і будуть проводитися кожного року.

При відкритті турніру хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Я.С.Близнюка, висловлено чимало теплих слів. Я.С.Близнюк любив спорт, особливо волейбол, тому вирішили проводити турнір саме з волейболу.

Між командами, які брали участь у змаганнях, була гостра та напружена боротьба. У фінал вийшли команди села Рожнова та господарів змагань. Переможцями стали волейболісти з Рожнова, яких нагородили перехідним кубком та грамотою, а старокутчани удостоїлися грамоти за друге місце. Третє місце в турнірі зайняла команда с.Стопчатова, яка перемогла волейболістів з с. Кобак.

Начальник відділу освіти В.Я.Козьменчук вручив переможцям нагороди і подякував організаторам цього заходу та його учасникам, побажав всім здоров’я та наснаги, а цей турнір щобпроводився кожного року, і цим увіковічниться пам’ять про колишнього директора Старокутської школи Я.С.Близнюка.

Організатори турніру вдячні М.М.Павлюку, І.І.Крицкалюку за безоплатне надання їм спортзалу для проведення змагань, а також всім учасникам змагань та вболівальникам.

Микола Кузьменюк,
один з організаторів турніру.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *