Наприкінці минулого тижня в Україні відзначали День землевпорядника та День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. З нагоди цих професійних свят урочистий захід організувала міська рада.

Косівський міський голова Володимир Пітеляк, керівники комунальних підприємств «Міськводосервіс» Василина Скавуляк та «Житлотеплокомуненерго» Іван Худак щиро і тепло вітали працівників названих галузей. Вони були щедрі на добрі слова, бо люди, яких вшановували, заслуговують нашої вдячності. Мер міста, вручаючи грамоти землевпорядникам міської ради Михайлові Риптику та Ларисі Волощук, зазначив, що від професіоналізму працівників цієї галузі залежить ефективність використання землі та стан, в якому вона буде передана нащадкам. А звертаючись до комунальників, Володимир Васильович сказав так: «За вашою роботою косівчани оцінюють діяльність місцевої влади».

Сьогодні комунальна сфера і справді багатогалузева. Вона охоплює житловий сектор, водопровідно-каналізаційне господарство, благоустрій території, складовою якого є вулично-дорожня мережа і штучні споруди на ній, санітарна очистка, озеленення, зовнішнє освітлення. Тому чітка і злагоджена робота комунальників є запорукою гарного настрою кожного з нас. У сучасних життєвих умовах їхня праця найзатребуваніша і найнеобхідніша, бо від неї залежать наш затишок і комфорт.

Звісно, комунальникам доводиться працювати в дні і в години, коли трудовий люд відпочиває. Зрештою, й на врочисті збори частина з них прийшла в робочих спецівках. Та про якісь виробничі негаразди чи труднощі ніхто мови не вів – панували приємні хвилини пошанування за працю.

Слова подяки висловлювали ветеранам. У «Міськводосервісі» це Михайло Ковалюк, а в «Житлотеплокомуненерго» — Тетяна Бойко. Багатьом працівникам вручили премії. Від головного спеціаліста відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури РДА Миколи Бовича разом з привітаннями отримали грамоти райдержадміністрації і районної ради водій МКП «Міськводосервіс» Микола Піщулін та головний бухгалтер «Житлотеплокомуненерго» Марія Люхнич, а директор цього підприємства Іван Худак – подарунок з нагоди свого ювілею.

Ігор Сусак

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *