В позаминулий четвер в управлінні Пенсійного фонду України в районі за участю начальника головного управління Пенсійного фонду України в області П.В. Данилюка і заступника голови районної державної адміністрації М.Г.Васкула відбулася виробнича нарада, присвячена підсумкам роботи у 2008 році та пріоритетам діяльності Фонду у 2009 році щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення, своєчасних перерахунків пенсій та сталого їх фінансування.

З доповіддю виступив Василь Баричко, виконувач обов’язків начальника управління.

Слід відзначити, що особливої ваги чітка та злагоджена робота пенсійників набуває сьогодні, коли країна опинилася під впливом світової економічної кризи. Про це йшлося у виступах керівників структурних підрозділів управління Фонду Юрія Бейсюка, Галини Девди, Оксани Намистюк, Костянтина Атаманюка.

Петро Данилюк та Микола Васкул у виступах звернули особливу увагу на те, що безперебійна робота системи пенсійного забезпечення та соціальний спокій громадян залишаються головними завданнями Пенсійного фонду і на 2009 рік.

Втілити в життя ці завдання буде складно. Виконання дохідної частини бюджету вимагатиме посилення роботи з мобілізації надходження страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, погашення заборгованості, поліпшення взаємодії з контролюючими та правоохоронними органами, а основним пріоритетом роботи Фонду у 2009 році залишаються питання забезпечення сталого фінансування та виплати пенсій, недопущення заборгованості з пенсійних виплат, реформування пенсійної системи, подальше підвищення якості обслуговування громадян району.

Мирослав Лучко.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *