Зацікавленість пересічних громадян політикою – одна з ознак нездорового і нестабільного суспільства. В ситих благополучних країнах більшість жителів не знають і знати не хочуть прізвищ міністрів, високих державних чиновників, лідерів партійних фракцій тощо. В Україні же про політику не говорить хіба що німий. І старі і малі хвалять і обурюються, нарікають і дають поради, ставлять риторичні запитання і самі на них відповідають. От нам і спало на думку поцікавитись у жителів району:

Якби ви мали можливість зустріти когось з українських політиків, кого хотіли би побачити і про що його запитали б?


Емілія Волковецька, м. Косів:

— Я би хотіла зустріти Арсенія Яценюка. Читала, що він заробив своїх перших три мільйони у 27 років. На мою думку, маючи нульовий капітал, таку велику суму заробити неможливо. Так от, хотілося б знати конкретніше, як це йому вдалося. Можливо, й нам стануть у пригоді рекомендації, як можна швидко розбагатіти у такому молодому віці.

Ніна Атаманюк, с. Хімчин:

— Хотіла би зустріти Юлію Тимошенко і запитати її, чому вона не виконала багатьох своїх передвиборних обіцянок, зокрема тих, що стосуються армії; чому сама порушує демократичну коаліцію, не дає їй працювати?

Михайло Цуприк, с. Старий Косів:

— Якби хтось із відомих політиків трапився на моєму шляху, я запитав би їх: «Для чого ви там сидите?». Адже Україна не заслужила такої зневаги до себе. Політики вирішують лише свої питання, а наша держава опускається у прірву проблем. Українські політики стали найбільшими ворогами українського народу. Хіба це нормально?

Запитувала Аліса Мудрицька.
Фото автора.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *