Ми, жителі селища Кут, через часопис «Гуцульський край» звертаємося до депутатів районної ради й, зокрема до наших кутських представників депутатського корпусу Павлюка М.Д. та Німця О.Л., а також до членів бюджетної комісії райради, бо не можемо зрозуміти, чому у їхню немилість потрапила одна з провідних команд району — кутські «Карпати», які весь час є в числі кращих команд області і комплектуються виключно своїми вихованцями.

Команда «Карпати» школи Миколи Кушнірука працює на громадських засадах і постійно дає прекрасні результати. Саме «Карпати» були першими і єдиними представниками від Косівщини, учасниками всеукраїнських змагань розіграшу Кубка та Чемпіонату України серед команд колективів фізкультури.

Це «Карпати» свого часу виховали для команди І-ої ліги колишнього СРСР «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) Василя Блясецького, а вже в теперішній час для команди І-ої ліги «Енергетик» (Бурштин) був підготовлений Микола Лазорик, який зараз є одним з провідних гравців команди. Для збірної України 1993 р.н. був підготовлений Іван Луканюк, який в даний час перебуває у команді перебуває в команді «Шахтар» (Донецьк).

Виходить, що команда із такими досягненнями не має права на фінансову підтримку з районного бюджету, бо їй не виділили жодної копійки. Зате косівській «Гуцульщині» виділили аж 30000 гривень. За які такі досягнення?

Такими своїми рішеннями ви вкотре створюється протистояння між Косовом і Кутами не тільки на рівні спорту, а й узагалі. Це аморально в такий непростий час. Тому просимо, поки не пізно, переглянути і виправити несправедливість. Якщо немає коштів, то немає – нікому.

Я. Грущук,
капітан футбольної команди «Карпати» (Кути), депутат Кутської селищної ради.

В. Смеричинський,
депутат Кутської селищної ради.
А.Савчук, З.Бодоряк, О.Бойчук, Я.Усик, А.Андрусяк, А.Дутка.

Facebook коментарі
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *